2011-03-07

ÄNTLIGEN....

Efter många om och men är vi igång med skrivandet. Tror inte ni riktigt kan förstå känslan av lättnad. Är så mycket som händer hela tiden, en standardkommentar från oss två de senaste veckorna har varit, det borde vi skriva om på bloggen. Tror det är många som tvivlat på att detta ska bli av, därbland oss själva :) För att försöka förmedla känslan vi känner nu när vi äntligen fått tummen ur tänkte vi låta Nicklas Bäckström illustrera!




skön.....T

Sigge har flyttat upp nu till Umeå och vi tränar så mycket som vi kan, det är riktigt kul och känns som en bra möjlighet att få träna i hop sig lite innan denna säsong. Jag och Sigge har insett att vi är lite för lika för att de ska vara nyttigt. Händer hela tiden små incidenter i vardagen som gör att livet aldrig blir tråkigt. Nu när vi är sambos kan jag säga att det blir många skratt åt alla klantigheter som verkar vara svåra att undvika. Det finns en anledning till att vi går under lagnamnet Team confused... Status för tillfället: krossat glass i köket( Sigge) Trasig lampa i vardagsrummet(Sigge) Stukad tå (Jenny) Bortappat visakort(Jenny).




I går passade vi på att baka semlor, ett mycket trevligt söndagsnöje. Organiserade som vi är så skrev vi en lista på allt som skulle inhandlas för så lyckat resultat som möjligt. Väl inne på affären tappade en av oss ett äggpaket i golvet(Jenny), tre krossade av sex möjliga ända helt okej va? Efter en tur i affären gick vi glada i hågen hem för  att baka. Visade sig att vi tydligen glömt att köpa jäst. Eftersom jag trots mitt dåliga lokalsinne är den av oss om hittar bäst i denna stad begav jag mig ut på en jästexpedition som senare visade sig ta drygt en timme. Varför göra det enkelt när man kan göra det svårt liksom.
Tre hela ägg

Sigge lägger upp stategier

semlorna

Fastnade i håret på väg ut från toaletten


Vi spiller aldrig..


Sjukt nöjd!!


Vi ser framemot denna sommar, hoppas ni vill följa oss

3 kommentarer:

  1. Härligt att ni fixat en blogg! Kör hårt tjejer :)

    SvaraRadera
  2. Najjs! Bra jobbat sis+sambo! Nu får ni göra ett bra jobb med bloggandet och beachbollandet! Ni hittade definitivt en rubrikfont som passade mycket bättre! Kör hårt! / Syrran

    SvaraRadera