2012-06-04

Summering av helgen...

1. Hemma är alltid hemma.
Förra helgen fick jag otrolig hemlängtan till familj och vänner. Det kanske blir så när man rör sig i trakterna runt där man kommer ifrån. Jag fick den här helgen vara hemma på kvällen på fredagen och hela lördagen. Det behövdes för att ladda lite batterier. Hann med två trevliga middagar en med Petra och en med Jessica. På lördan blev det lite spa och häng.

2. Jenny bestämde sig för att fylla år på söndan!
Grattis på henne. Det firade vi med tårta och ballonger!

Persson fyller år!


3. Godkänd insats.
Vi spelade challanger på söndagen i fyris. Vi spelade oss galant genom gruppspel och kvartsfinal. Väl i seminfinalen mötte vi Tadva och Hiske som vi var riktigt laddade att få möta. Det är riktigt roligt att få möta andra "tourlag" och få mäta sig lite med dem. Matchen var jämn och jäkligt rolig att spela. Vi hade kunnat dra åt säcken i andra set där vi ledde med 20-18, men vi bestämde oss istället för att förlora och köra ett till set. Inte så smart kom vi fram till sen då vi i 3e set fick stryk. Det är bara att samla ihop det vi har lärt oss och komma igen.




4.Det är långt mellan Umeå och allt annat!
Jag älskar dessa resor till tävlingarna. Förra helgen var det Södertelje och nu Uppsala. Det blir lätt tröttsamt med allt resande. Det finns dock en gräns för vad man kan ta sig igenom för att åka på tävlingar. Helgen som kommer är det Challanger på antingen Böda eller i Malmö. Till Böda är det bara 113 mil enkel och Malmö ligger 125 mil bort och tar 13 timmar att köra till. Så jag och Jenny säger NEJ TACK till den skiten. Det är faktiskt sjukt dåligt för de flesta med det här upplägget.

Sverige är långt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar