2012-05-13

Turnering på Skogis!

Det var inte direkt bikiniväder när IKSUs första utomhusturnering kördes på Skogis. Vi tackar i alla fall vädergudarna för att det var sol!

9 lag var med och spelade open. Många duktiga spelare som har kommit tillbaks antingen från Portugal, Gran Canaria, Brasilien eller Los Angeles!

Höjdpunkten var Beach cafet med massa bullar, kakor, Saft och kramar!



Dagens snyggaste var Klara! När hon räddade bollen genom att kicka den från baslinjen över till andra sidan. Gillar sådant publikfriande!

Snygga Klara!
Bästa publiken var Max Marklund som kollade ända till finalen utan att somna!

I första kvartsfinalen möttes Carro och Frida mot Carro och Pia. Där Frida och Carro fixade en seger och samtidigt en semifinalplats.
Carro

Carro och Pia mellan seten
I den andra kvarten spelade Sofia och Klara mot Sanne och Ellen. Alla i lagen har tränas av Björn Hanerud och har mött varandra ett antal gånger förut, men kanske inte så mycket i de här konstalationerna. Ett riktigt derby alltså, fast utan huliganerna i publiken. Segrare ur derbyt var Klara och Sofia som spelade hur stabilt som helst och fick dessutom banka in några riktigt feta smashar!
Klara i serv och Sofia vid nät. I servmottag står Ellen framför Sanne.
I semifinal får jag och Lisa möta Frida och Carro och ser till att vinna den matchen.
Medans Mia och Kerstin slår Klara och Sofia på den andra planen.

Jag och Jenny brukar alltid få möta Mia och Kerstin ett antal gånger per år. Vinststatestiken oss emellan håller vi fortfarande på en stadig nivå fördel Jenny/Sigrid när första mötet för i år är avklarat. More to come!
Ett litet skutt av finallagen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar